طرز پخت لبو در قابلمه (طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه)

لبو که چغندر پخته‌ شده است، از دیرباز با ورود به فصل های سرد سال بازار داغی پیدا میکند. شاید خیلی از ما گاری های لبو فروشی که در هوای سرد بخار لبو هایشان دلمان را آب می انداخت را به یاد بیاوریم. البته هنوز هم فروش لبوی داغ روی گاری در اکثر شهرها و محله ها مرسوم است. لبو ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده دستگاه ایمنی، افزایش دهنده قدرت جذب اکسیژن در سلول ها، تحدید جوانی و سم زدا است و معمولاً به صورت آب پز ، بخارپز یا مخلوط در غذا ( انواع سوپ و آش ) مصرف میشود.

طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه

 

ادامه مطلب

70 نکته و ترفند مهم آشپزی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

لبو ,طرز ,قابلمه ,پخت ,گاری ,تهیه ,طرز پخت ,در قابلمه ,لبو در ,پخت لبو ,لبو قرمز

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه تولیدی ایلکا دانلود گلچین جدیدتربن ها و بهترین ها برنامه‌نویس قدمت و تاریخچەی مستند گیلانغرب ـ پایتخت ایل کلهر (میلکان کورد کەڵهوڕ) شورای دانش آموزی دبیرستان نمونه دولتی بحرالعلوم فارسان بهترین قالب های وردپرس جهان وبلاگ رسمی شرکت بیان مهاجرت و سفر به تمام نقاط جهان دانلود کتاب pdf پی دی اف و انواع جزوه دانلود آهنگ جدید