طرز پخت لبو در قابلمه (طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه)

لبو که چغندر پخته‌ شده است، از دیرباز با ورود به فصل های سرد سال بازار داغی پیدا میکند. شاید خیلی از ما گاری های لبو فروشی که در هوای سرد بخار لبو هایشان دلمان را آب می انداخت را به یاد بیاوریم. البته هنوز هم فروش لبوی داغ روی گاری در اکثر شهرها و محله ها مرسوم است. لبو ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده دستگاه ایمنی، افزایش دهنده قدرت جذب اکسیژن در سلول ها، تحدید جوانی و سم زدا است و معمولاً به صورت آب پز ، بخارپز یا مخلوط در غذا ( انواع سوپ و آش ) مصرف میشود.

طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه

 

ادامه مطلب

70 نکته و ترفند مهم آشپزی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

لبو ,طرز ,قابلمه ,پخت ,گاری ,تهیه ,طرز پخت ,در قابلمه ,لبو در ,پخت لبو ,لبو قرمز

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بنگاه معاملات ملکی و آژانس مسکن مرجع رزیدنت اویل تاریخ ملل های جهان تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشیونه سیمرغ دلتنگی اموزش تصویری سیم کشی موتور سیکلت مرغ طوفان رضا غریبی الکران امپایر مووی