مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردی

ادامه مطلب

70 نکته و ترفند مهم آشپزی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,خیس ,لیوان ,خیس میکنیم ,چکیده  یک ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,محلی نیم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوشتنی های زینب آقائی سرزمین سلامتی Escape-cube آب معدنی فشن شو تیداپارس تولیدکننده ماشین های گلخانه، کشاورزی و صنعتی تشکیلات یک فریضه است... اسباب کشی و حمل اثاثیه منزل ، ادارات و شرکت ها با اتوبار و باربری اطلس بار همتراز سرامیک و کاشی تأملات