مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردی

ادامه مطلب

70 نکته و ترفند مهم آشپزی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,خیس ,لیوان ,خیس میکنیم ,چکیده  یک ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,محلی نیم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حرز مشاور دیجیتال مارکتینگ و مدیریت کسب و کار مدافعان حرم بی بی زینب کبری(س) whosoever puts his trust in Allâh then Allâh will suffice him شرکت فنی مهندسی افق نت خرید و فروش انواع لباس های ایرانی خرید قالب وردپرس کارخانه تولیدی مصنوعات ام دی اف دکارت www.doorbinmarket.com وبلاگ رسمی احمد نیکزاد