مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردی

ادامه مطلب

70 نکته و ترفند مهم آشپزی

طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,خیس ,لیوان ,خیس میکنیم ,چکیده  یک ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,محلی نیم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

و دفعه ی نمیدانم چندُم BdigitalA فروش اینترنتی زعفران و زرشک اعلا با بهترین کیفیت اینده سازی شهیدان مراغه وبلاگ ریاضی دبیرستان دوره اول آیت الله ظاهری اگر با من نبودش هیچ میلی...چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟ اموزشی آرامش تیک سان